I veckan har det verkligen varit full fart. Det har städats, rensats, burits, hängts, prismärkts mm. Och ja -sopats en större mängd grus. Men det mest intressanta är nog ändå alla nya prylar i butiken! Vi har dykt ned i nästan alla lådor och ställt fram en massa fint. Lite bilder tänkte jag bjuda på!
 
 
Vasen "Sunburst" designad och signerad av Rune Strand för SEA glasbruk. En riktigt läcker vas som gör sig riktigt bästa när -ja, när solljuset för brytas i den. Skålen här nedan, är även den designad av Rune Strand.
 
 
 
En figurin designad av Carl Larsson, samt ett gäng nya (fast gamla) dalahästar!
 
 
En retro taklampa i en riktigt läcker turkos metallic färg med mässingsarmar. Det saknas några prismor men den står sig riktigt bra utan också som tur är.
 
 
 
Flera delar ur serien "Blåklint" av Mariehult. Bland annat 10 st kaffekoppar med fat, 3 assietter, 6 st muggar, 1 tallrik, kanna, gräddkanna och sockerskål.
 
 
 
 
 
 
 
Ett stycke liten söt vas av Rörstrand med lövmotiv.
 
 
Fruktkompott!
 
 
2 st krukor från Upsala Ekeby. Till vänster "Svea" och till höger "Gunilla".
 
 
Två st ljusstakar "Skyddsängel" av Carl Einar Borgström för Skultuna.
 
 
Skålar från Arabia "Ruiju", finns i tre storlekar!
 
 
Kaffekoppar med fat och assiett. Finns sex st, alla med olika dekor.
 
 
2 st riktigt läckra "tripod" ljusstakar från Solingen.
 
Det finns också väldigt mycket nytt inne på Kläd/textil Knut´n. Allt sådant som hör till vinterhalvåret är härmed bortstökat, och fram kommer vårens alla utstyrslar!
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från möbelhuset!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen är det ju fredag idag, så självfallet har det lagats mat. Och det blev en ordentlig filmstjärnelunch! Korv med bröd, Knut´n-gjort potatismos, gurkmajo och coleslaw. Enkelt men gott! 
 
 
 
 
Ha en trevlig helg, så hoppas jag att vi ses till veckan!
 
Måndag 10-19
Tis-fre 10-16
Lördag den 28/4 10-13
 
/E.B
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej