De senaste veckorna har det jobbats för fulla muggar för att få klart i årets julrum. Och jag kan avslöja att precis som tidigare år så finns det jätte mycket fint att fynda.
 
 
Allt är uppställt i den nya lokalen inne på Kläd Knut´n, och den öppnas nu på lördag (imorgon, 29/10).Vi låser upp dörrarna kl 10.00 och då är det fritt fram att handla till och med klockan 13.00. Men julrummet kommer såklart att fortsätta vara öppet någon månad till ifall man inte har möjlighet att dyka upp nu i helgen.
 
 
Vi kör på samma system som förra året, det mesta är märkt med olika färger som innebär ett pris, och resten är (förhoppningsvis) prismärkt!
 
 
 
På tal om Kläd Knut´n, ni vet väll om att det är vinter snart? Dags att klä sig ordentligt med andra ord! Nu har vi plockat fram en massa overaller, vinterjackor, täckbyxor mm för både vuxna och barn.
 
 
 
 
 
Retrofantaster! Titt hit!
 
 
Hela 12 styckna kaffekoppar + fat av Gefles "Fontana" som producerades mellan 1973-79, designad av Berit Ternell.
 
Vi har även fått in två stycken Babushkas, en större variant där tyvärr den minsta dockan saknas, samt en lite mindre modell som är komplett.
 
 
Någon klarinettist där ute?
 
 
Marigaux, SML Paris France lyder stämpeln!
 
Idag blev det köttbullar, hemmagjort potatismos (med rivna morötter & broccoli) brunsås, majs & lingonsylt!
 
 
Här mosas det potatis i ultra rapid, hur annars skall man hinna med allt?
 
 
Jag tänkte även passa på att meddela att nu på Måndag den 31/10 så kommer dörren mellan huvudbyggnaden och yttergården där möbelhuset samt Kläd Knut´n ligger att vara stängd pga fasadrenovering.
 
 
Vi kommer fortfarande att ha öppet som vanligt, men man kommer att måsta gå/köra runt industritomten för att ta sig mellan byggnaderna under ett antal timmar under morgonen/förmiddagen.
 
Ha en trevlig helg!
 
/E.B